ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 19.04.2024, 18:17
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2021 » Февраль » 19 » 21 лютого – Міжнародний день рідної мови.
17:40
21 лютого – Міжнародний день рідної мови.

21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Це свято відзначає  вся наша держава. Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням.
Напередодні свята, в бібліотеці гімназії відбувся брейн-ринг «Світ українського слова», де змагалися між собою дві команди колективу 2(6)-Б класу.
Цікава гра захопила всіх учнів, ніхто не залишився байдужим та всі із задоволення брали участь у різноманітних пізнавальних конкурсах: «Мовні асорті», «Скоромовки», «Жартівлива торбинка», «Прощавай, суржик», «У світі книги», «Словник ерудита», «Редактор» та ін. 

Метою проведеного заходу було розширити та збагатити знання учнів про мову та літературу; формувати в учнів розуміння того, що українська мова – наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава; розвивати пам’ять, увагу; виховувати любов до рідної мови. 
Тому ми маємо любити й вивчати її, щоб духовно збагачуватися через неї, набиратися розуму й мудрості і самим творити нею незнані ще досі духовні скарби.

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 203 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz