ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 19.04.2024, 17:46
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2014 » Декабрь » 8 » Патріотизм—не лише слова
14:09
Патріотизм—не лише слова

Патріотизм – не лише слова
О, Ангели, скажіть, чому не вберегли?
Чому спалили дух наш український? 
Чому до неба козаків ви потягли? 
А нас гризуть тепер "брати" сусідські.

Справжній українець та патріот на сьогоднішній день безперервно хвилюється про долю нашої країни та тих військових, які своєю силою та мужністю захищають нас на Сході. Усі знають, наскільки жахливою є та ситуація, у яку ми потрапили. У кожного без винятку болить душа за те, що коїться навколо. Усі ми щиро молимося та благаємо Бога, щоб він допоміг нам пізнати відчуття мирного життя – життя без пострілів та смертей молодих хлопців. Проте, окрім молитв і моральної допомоги, є і матеріальна сторона, потрібність якої всі ми чудово розуміємо. Про лад у державі мріє навіть найменший громадянин України, тож зараз усі навчальні заклади всі свої старання спрямовують на будь-яку допомогу воїнам АТО, адже навіть найменша дрібничка – це вже велика підтримка. 
Білоцерківська гімназія №2 намагається якомога більше зробити для того, щоб ми, українці, були найщасливішими. За ініціативою всіх членів самоврядування, на колективних літніх зборах було прийняте рішення про те, що з найпершого навчального дня гімназисти будуть допомагати тим людям, які вже так давно не сплять спокійно заради нашого світлого майбутнього, – білоцерківській 72-ій  окремій механізованій бригаді. Тож з вересня ми почали працювати. Протягом місяця діяла акція «Ми за МИР!». По гімназії були розставлені «скриньки Миру», які наповнювалися за одну перерву до країв. Назбиралася чимала сума коштів, які пішли на підтримку військових Демиду Андрію та Катеруші Олександру – випускників нашого закладу.
Жовтень, завдяки ідеї учня 1(5)-Б класу Крутова Ігоря, був багатий на благодійні ярмарки. У цій акції брали участь усі класи. Гімназисти радували нас великою кількістю та різноманітністю кондитерських виробів, які вони продавали своїм колегам (учням) і вчителям. На зароблені кошти для наших військових були придбані та відправлені зимові речі, адже на той час стовпчик термометра ставав усе нижчим.
Батьки учнів закладу також не були байдужими. У листопаді вони самостійно зібрали корисні та поживні харчові набори, а також організували доставку до самої зони воєнних дій. 
Грудень – час новорічних свят, тож ми вирішили до дня Святого Миколая втілити в життя ще одну давно задуману акцію під назвою «Чудо творить Миколай». У гімназії був проведений майстер-клас з виготовлення «Ангелів-охоронців» з бісеру та вітальних листівок у різних техніках виконання. Гімназисти надзвичайно зацікавилися цим і виготовили велику кількість таких подарунків-оберегів, які ми відправили разом із солодкими подарунками нашим захисникам та підлеглому дитячому садочку, який знаходиться на території бойових дій і вже, на щастя, є звільненим нашими бійцями від окупації.
Ми пишаємося тим, що наші діти та молодь доводять на ділі, що вони є патріотами і від усього серця підтримують воїнів АТО як морально, так і матеріально. Ми віримо в щасливе майбутнє, ми віримо в перемогу! 

Дай відповідь мені, Богине щастя й миру, 
Що робиться у цю жорстоку днину?
 Коли дитина плаче й мовить щиро: 
"А я молюсь, молюсь за Україну!".

Так кожен молиться із нас, 
За спокій, мир і лад держави, 
Ось тільки не писали ще наказ 
Про те, щоб більше українці не вмирали…

Член учнівського самоврядування, 
голова комісії «Преси»:
Ніконенко Анжеліка 7(11)-А клас

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 583 | Додав: Admin | Теги: патріотизм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz