ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Четверг, 28.03.2024, 18:08
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 521
Статистика

Головна » 2013 » Январь » 30 » Подарунок від Національного Олімпійського Комітету України
19:29
Подарунок від Національного Олімпійського Комітету України

У середу, 30 січня 2012 року, Білоцерківську гімназію №2 відвідали шановні і почесні гості – начальник Київського обласного відділення Національного олімпійського комітету, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, член Національного Олімпійського Комітету України Куроченко Іван Опанасович, голова Білоцерківського спортивного клубу «Гарт» Лата Федір Іванович та завідувач сектора з навчально-спортивної роботи відділу Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту Серьогін Сергій Сергійович. Завітали, щоб виконати приємну місію – нагородити вчителів фізкультури гімназії Дударєву Оксану Володимирівну, Дубовик Олену Володимирівну та учнів-переможців Всеукраїнської акції "Олімпійський куточок”, яка проводилась в Київській області протягом 2012 року.

У подарунок гімназисти отримали футбольні, баскетбольні, волейбольні м’ячі. Бібліотека поповнилася Олімпійською літературою: чудові енциклопедії, посібники з олімпійської тематики та календарі. Директор гімназії Плєшаков Анатолій Васильович привітав усіх присутніх і підкреслив важливість таких заходів у популяризації олімпійського руху в області, пропаганді здорового способу життя, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою та спортом.

У заході також взяли участь кадети 1(5)-А та 1(5)-Б військово-гімназійних класів, які поділилися з гостями своїми першими спортивними досягненнями. А кадет 1(5)-Б класу Кислюк Дмитро пообіцяв присутнім гостям і далі прагнути до олімпійських вершин в спорті, навчанні і стати гідними громадянами своєї держави.

Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 629 | Додав: Admin | Теги: Олімпійський комітет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz