ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Суббота, 20.04.2024, 15:59
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2015 » Сентябрь » 29 » Свято в бібліотеці
16:21
Свято в бібліотеці

Напередодні свого професійного свята бібліотекарі гімназії та бібліотечний актив запросили наймолодших – п’ятикласників на яскраве театралізоване свято “Посвята в читачі»,яке проходило в читальному залі бібліотеки гімназії. Щоб познайомити новоприбулих гімназистів зі шкільною книжковою скарбницею, викликати інтерес до читання,виховувати дбайливе ставлення до книги,на свято завітали герої улюблених казок – Дюймовочка і Незнайко (яких неперевершено зіграли учні 5-В класу Ковтюх Вероніка та Юрков Олексій), Королева-книга зі своїми підлеглими – Книгами (учениця 7-В класу Татур Софія та 5-В класу-Коваль Софія,Шевченко Владислава, Кірмач Олександра) і Читайлик ( з непростою роллю легко впоралася учениця 5-В класу Дударєва Анастасія).

  Ведучі (учениці 7-В класу Волощук Марія та Носова Діана) швидко заволоділи увагою глядачів,і вже за кілька хвилин від початку дійства п’ятикласники захоплено відгадували,які казки переплутано,впізнавали героїв,співчували боязливій Книжечці.

     

Радісно була зустріта поява тендітної Дюймовочки,що принесла дітям телеграми від невідомих казкових персонажів.

Веселого, трішки пустотливого настрою додав святу серйозний Незнайко,який переплутав усе нас віті,бо «читав» лише малюнки у книжках.

Урочистий вихід Королеви-книги,проголошення її наказу підготували майбутніх читачів до прийняття урочистої обіцянки.

Після вистави перед наймолодшими гімназистами виступила завідувач бібліотекою Плужник Тетяна Василівна та бібліотекар Вернидуб Галина Віталіївна,які розповіли учням про багатий і різноманітний книжковий фонд бібліотеки гімназії, про правила поводження в бібліотеці,про особливості роботи,про різноманітні конкурси,акції та змагання,які проводяться в бібліотеці ,про роботу «Книжкової лікарні» і ще багато про те,що мають знати нові друзі бібліотеки.

  

Дуже сподобалось усім гостям захопливе оповідання маленької читачки про дивовижне життя Книги казок народів світу,прочитане Тетяною Василівною.

Свято пройшло весело,цікаво,легко. Головне,що задоволеними залишилися всі: і п’ятикласники, які залюбки подивилися виставу та позмагалися  у вікторинах,і юні актори,які мали змогу продемонструвати свій талант та яскраві костюми ,і бібліотекарі,які,без сумніву,зустріли активних читачів та нових друзів бібліотеки.

Користуючись нагодою,учні 5-х класів вітають наших добрих бібліотекарів із днем бібліотекаря. Бажаємо Вам вдячних читачів,творчого натхнення і довгих років плідної педагогічної праці.

 Класний керівник (1)5-А класу Гребень В.В.

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 722 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz