ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 29.03.2024, 08:32
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 521
Статистика

Головна » 2015 » Февраль » 9 » Зустріч вчителів
21:29
Зустріч вчителів

Кожен із нас у шкільні роки зустрічає на своєму шляху чимало вчителів. Серед них є і такі, образ яких ми носимо в серці все життя. Це  люди, які дали нам не просто шкільні знання, а які навчили нас жити, любити  й працювати. Про них кажуть: «Учитель від Бога».
6 лютого 2015 року тепло, зворушливо і по-родинному затишно зустрічала Білоцерківська гімназія №2 шановних гостей. До навчального закладу завітали вчителі-ветерани педагогічної праці: Алейнікова Валентина Семенівна, Баталова Тамара Трофимівна, Карнаухова Ніна Нестерівна, Соловйова Валентина Олексіївна та Грищенко Зінаїда Федорівна. Це люди, на яких ми завжди рівняємося, які для нас є взірцем у всьому. Сьогодні, коли «літа на зиму повернули», роки молодості згадуються зі світлим щемом, з оптимістичною ностальгією, коли жили й працювали за покликом серця, сповна віддаючись улюбленій справі. Відтоді минуло багато часу, пішло у світ не одне покоління їх вихованців, які з  теплотою згадують своїх вчителів.
Педагоги та учні гімназії створили затишну атмосферу для приємного спілкування та спогадів про часи роботи в гімназії. Учениці 5(9)-Б класу – Горохова Маргарита та Нестеренко Анна – провели гостям екскурсію в музеї «Витоки» та навчальному закладі.
Побажаємо нашим ветеранам міцного здоров’я довгих років життя. Завжди з нетерпінням чекаємо нової зустрічі з вами, наші любі наставники!»

Ніконенко Анжеліка,
учениця 7(11)-А класу

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 596 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz