ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Вторник, 30.04.2024, 13:46
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Категорії розділу
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Новини бібліотеки

Новини бібліотеки:Вітаємо з перемогою

Вітаємо з перемогою в міському конкурсі читців- декламаторів творів Лесі Українки   «Горить моє серце»  Петришина Святослава (6-В клас) – ІІ місце.
Бажаємо подальших перемог !

Дата: 24.02.2015 484

Коментарі (0)
Новини бібліотеки:Конкурс читців-декламаторів "Горить моє серце"

17 лютого, незадовго до роковин від дня народження видатної української поетеси Лесі Українки , бібліотекарями гімназії було проведено гімназійний тур щорічного конкурсу читців – декламаторів творів поетеси під назвою «Горить моє серце».
Лунали рядки, сповиті жагою до життя та криком болю, вірою у світле майбутнє та тяжкою розпукою безвиході. Нескорена Лесина душа бриніла у кожному вірші, у кожному слові конкурсантів.

Дата: 18.02.2015 501

Коментарі (0)
Новини бібліотеки:Лялькова вистава "Різдвяна рукавичка"

Відкриває двері казка...
Вже на порозі новорічні та різдвяні свята. Стукає у двері весела коляда. Напередодні Нового року усі починають вірити у казку і чекають на диво.
Ось і до нашої гімназії завітала казка, та не проста ,а чарівна. Бібліотекарі гімназії, спільно з бібліотечним активом, а саме з представниками від 6 -В,6-Б та 7-В класів представили увазі  учням 5-х та 6-х класів лялькову виставу під назвою "Різдвяна рукавичка".

Дата: 16.12.2014 677

Коментарі (0)
Новини бібліотеки:Урок-реквієм 82-х роковин трагедії 32-33 –х років

Це горе – за межами болю,потойбічне, поза логікою земного буття і народної моралі. Люди не хотіли вірити в те, що ЦЕ могли творити…люди.
   Із чорної далини 33 – го вістять голоси очевидців про страшну трагедію українського народу,охоплюють спазмами болю душі живих. Та в цих голосах нема крику,нема розпачливої жалоби – є тихе,скорботне виповідання баченого й пережитого.

Дата: 21.11.2014 472

Коментарі (0)
Новини бібліотеки:Фестиваль «До України серце прихилю»

21 листопада до Дня гідності  і свободи в БНВО «1 Білоцерківська гімназія – школа І ступеня»,відбувся фестиваль «До України серце прихилю». Учні нашої гімназії учениця 9-Б класу Голоско Світлана та учень 6-Б класу Петришин Святослав у виконанні яких прозвучали вірші присвячені історії України та сьогодення стали учасниками фестивалю. Підтримати їх прийшли однокласники та вчителі.

Дата: 21.11.2014 696

Коментарі (0)
Новини бібліотеки:Вікторина «Чи знаєте ви нашу гімназію?»

У цьому навчальному році наша гімназія святкує ювілей. Їй виповняється 150 років.Та, не дивлячись на такий поважний вік, вона завжди молода, вірніше – юна, бо наповнена енергією і бадьорістю своїх вихованців – гімназистів.
А чи знають учні свій заклад,його історію і сьогодення? Це ми і вирішили з’ясувати .  Бібліотекарі гімназії разом з бібліотечним активом підготували та провели вікторину «Чи знаєте ви нашу гімназію?». На захід було запрошено учнів 5-х та 6-х класів. А безпосередню участь у конкурсній вікторині взяли три команди від 6-х класів.

Дата: 12.11.2014 532

Коментарі (0)
Новини бібліотеки:Бібліотечний урок до Дня української писемності та мови

10 листопада  до Дня української писемності та мови бібліотекарі та бібліотечний актив підготували та провели бібліотечний урок «Скарб од далеких прадідів – то рідна мова й рідне письменство».

Дата: 10.11.2014 1115

Коментарі (0)
Новини бібліотеки:Книжкова виставка-експозиція «Вас, пам’ятає врятований світ»

Бібліотекарі та бібліотечний актив підготували до 70-річчя визволення України від німецько- фашистських загарбників книжкову виставку-експозицію «Вас, пам’ятає врятований світ»

Дата: 05.11.2014 483

Коментарі (0)
Новини бібліотеки:Вітаємо

Вітаємо з перемогою у міському конкурсі читців – декламаторів  творів М.Лєрмонтова  ученицю 8-Б класу  Рой Дарину – ІІ місце. Бажаємо подальших перемог!

Дата: 04.11.2014 540

Коментарі (0)
« 1 2 ... 7 8 9 10 »

Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz