ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Суббота, 20.04.2024, 15:19
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2015 » Сентябрь » 18 » 21 вересня - Міжнародний день миру
17:41
21 вересня - Міжнародний день миру

В 1982 році в своїй резолюції Генеральна Асамблея ООН проголосила Міжнародний день миру як день глобального припинення вогню і відмови від насильства. Прогресивне людство відзначає цій день 21 вересня. ООН закликає людей не тільки замислитися про мир, а й зробити щось заради нього.

У нелегкий час для України цей день є по-своєму особливий. Саме тому 18 вересня 2015 року учні 6-х класів Білоцерківської гімназії №2 організували  колективну твору справу, присвячену цьому міжнародному  дню. Діти запропонували об’єднатися в роботі над проектом «Голуб миру».  Протягом дня учні гімназії написали свої побажання  всім людям і подякували бійцям АТО за їх героїзм. Учні 6-А класу підготували виступ у формі агітбригади. Особливі слова подяки Голоско Світлані за виконаний авторській вірш. Косяченко Анастасія пригадала зворушливу історію про японську дівчинку Садако , яка померла  від лейкемії та не встигла зробити 1000 журавликів. Ця дівчинка  – символ всіх дітей, яки стали жертвами страшних війн в історії. Учні 6-Б класу організували флешмоб з використанням кольорів державного прапору України та випустили в небо кулі  з голубами.

 Допомогу в організації заходу надали вчитель фізкультури Олена Володимирівна Дубовик, керівник гуртка «Рукоділля» Бобко А.М. та учень 9-А класу  Колісніченко Богдан. Глядачами на заході були учні 5-7 класів.

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 653 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz