ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Вторник, 23.04.2024, 12:39
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2017 » Ноябрь » 24 » Безпека – понад усе
18:05
Безпека – понад усе

Система профілактичної роботи з безпеки життєдіяльності у Білоцерківській гімназії №2 спрямована на виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу в побуті, у соціальному середовищі. У рамках тижня знань з основ безпеки життєдіяльності,  який проходив у навчальному закладі з 20-25 листопада 2017 року,  проводилися  заходи: 

21 листопада з учнями 5-х класів з метою профілактики травматизму невиробничого характеру, підвищення рівня обізнаності учнів з питань безпеки життєдіяльності, виховання у гімназистів навичок безпечної поведінки та дій у надзвичайних ситуаціях  Дударєва О.В., класний керівник 2-Б класу,  провела пізнавальний  виховний захід на тему: "Небезпечні ситуації навколо нас". Діти повторили загальні правила безпечної поведінки при експлуатації побутових газових та електричних приладів, а також навчилися алгоритму дій у випадку потрапляння в автономні ситуації різного характеру, склавши пам’ятку "Один удома". 

22 листопада для учнівських команд 6-7-х класів проводилася вікторина «Подорож у країну безпеки», під час якої діти повторили правила дорожнього руху, пожежної безпеки та способи надання першої домедичної допомоги. 

23 листопада 2017 року під час проведення годин спілкування з учнями класні керівники Наконечна О.Б. (5-В), Гребень В.В. (7-А) організували зустріч вихованців з головним  інспектором Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України у Київській області, старшим  лейтенантом Сюрхою А.С. Андрій Сергійович у доступній, зрозумілій молодшим підліткам  формі нагадав правила поводження з вогнем, розповів про причини виникнення надзвичайних ситуацій у побуті та про правила поведінки у приміщеннях, охоплених вогнем чи димом. Учні захоплено слухали виступаючого, ставили запитання по темі.  Бесіда  пройшла цікаво і змістовно.

Керівник предметного методичного об’єднання учителів української мови та літератури Гребень В.В. провела літературний конкурс серед учнів 5-7-х класів з теми «Не жартуй з вогнем». Кращими є роботи учнів: Мартинюк Софії (7-В) – «Чия провина?» (учитель Солоденко Л.І.), Герасимової Катерини (7-В клас) – «Василькова пригода» (учитель Солоденко Л.І.), Дідківського Іллі (5-В) – «З вогнем не жартуй» (учитель Наконечна О.Б.). Роботи переможців представлятимуть навчальний заклад на міському етапі Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Не жартуй з вогнем».

24 листопада: для учінв 1-5-х класів відбулася лекція з пожежної безпеки. Перед учнями виступив Воробченко Сергій Анатолійович, молодший сержант цивільного захисту ГУ ДСНС України в Київській обл. Старший офіцер-вихователь Демид А.А. підготував для учнів кадетських класів демонстрацію науково-популярних тематичних роликів щодо профілактики та недопущення пожеж

 

 

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 485 | Додав: Angela | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz