ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Суббота, 20.04.2024, 15:24
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2020 » Февраль » 11 » Челендж#подарунокзахиснику
17:39
Челендж#подарунокзахиснику

Прийнявши "виклик" від учнівської молоді ЗОШ №7, гімназисти нашого закладу залюбки долучились до акції "Зроби подарунок солдату". З великим задоволенням учні 2(6)-Б класу (класний керівник Гуріна В.А.) взяли участь в майстер-класі по оформленню кружок - подарунків солдатам ЗСУ, передавши естафету іншим гімназистам закладу.

Своїм ставленням до справи вихованці Гуріної В.А. позитивно вразили керівників майстер-класу

Кожен навчальний заклад, і, навіть, клас, в який нам довелося завітати з челенджем, має свої особливості, свою атмосферу, залишає певні враження і викликає різні емоції... Цього разу мова йтиме про білоцерківську гімназію №2, точніше про учнів 6-Б класу. Таких вихованих, толерантних і делікатних учнів запам'ятовуєш надовго! Уявіть, переступивши поріг гімназії, ми відразу потрапили в оточення хлопчиків-підлітків, які запропонували піднести нашу величезну коробку з чашками до класу... "Хм, які джентельмени", - подумали ми. Зайшовши до класу, відчули певну інтелегентність…Так, тут навчаються 12-річні інтелегенти! Це відчувалося у всьому: в розмовах, в діях, навіть, в поглядах!!! Але найбільше, мене особисто, вразило те, що кожен, так старанно та схвильовано творив свій шедевр, побоюючись сплагіатити чийсь малюнок, і тим самим зробив свій #подарунокзахиснику неповторним і особливим!!! Ну що можна сказати? З таким поколінням ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!!
#подарунокзахиснику
  

Челендж із задоволенням підтримали учні військово-гімназійних класів - 3(7)-А, класний керівник Артеменко Т.М. та 1(5)-А, класний керівник Дубовик О.В. 

До естафети долучилися вихованці Греченюка О.М.
Ну

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 280 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz