ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Суббота, 20.04.2024, 12:32
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2020 » Июнь » 19 » До уваги випускників!
18:58
До уваги випускників!

ВИПУСКНИКІВ 2019/2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ЗВІЛЬНЕНО ВІД ДПА

Учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, звільнено від державної підсумкової атестації, водночас вони мають право пройти її за власним бажанням. Відповідний закон сьогодні, 18 червня 2020 року, ухвалила Верховна Рада України. 

МОН вже розробляє методичні рекомендації для закладів освіти щодо того, як саме школи мають врахувати ЗНО при виставленні оцінки за ДПА, якщо випускники висловлять відповідне бажання. Їх буде надіслано найближчим часом.

Ознайомитися із самим Законом можна на сайті Верховної Раді України.

 

КОШТИ ЗА ПРОБНЕ ЗНО ПОВЕРНУТЬ УЧАСНИКАМ:
ПРОЦЕС СТАРТУЄ 1 ЛИПНЯ

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації учасники пробного ЗНО проходили тестування вдома. Враховуючи ситуацію, було прийнято рішення повернути учасникам кошти, що вони сплатили для участі у пробних тестах. 

Процедура повернення коштів розпочнеться 1 липня (менше ніж за 2 тижні). Виплати здійснюватимуться через відділення ПриватБанку. 

Учасники пробного ЗНО, які мають картку ПриватБанку, отримають SMS-повідомлення від банку про зарахування коштів. Якщо учасник не має картки, він отримає SMS-повідомлення про те, що картка з компенсованими грошима чекає у найближчому відділенні банку.

Самим учасникам нічого робити не потрібно – МОН самостійно передасть банку інформацію від регіональних центрів оцінювання якості освіти щодо всіх учасників, які зареєструвалися з 3 по 24 січня 2020 року для проходження пробного ЗНО 2020 та сплатили кошти за участь у ньому. 

Більше про це – у новині на сайті МОН.

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 266 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz