ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Суббота, 27.04.2024, 05:30
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Головна » 2015 » Апрель » 21 » Екскурсія
23:01
Екскурсія

Незабутнє враження від екскурсії

17 квітня 2015 року лідерам учнівського самоврядування Білоцерківської гімназії №2 була подарована можливість здійснити екскурсію до Верховної Ради України та Національний банк України. Усі із задоволенням зібралися разом та вирушили в дорогу.

Гімназисти за один день відчули себе і депутатом, і володарем усіх фінансів України. Сказати, що всі були в захваті – не сказати нічого. Усім без виключення  сподобалась екскурсія до Верховної Ради України. Активу гімназії було дуже цікаво побачити все на власні очі та послухати екскурсовода, яка розповіла про історію створення будівлі для засідання парламентаріїв, історичні факти про авторів-архітекторів, про роботу парламентаріїв під час сесій та парламентських комісій. Найбільше вразила  картина – «Процес державотворення». На ній були зображено постаті, які впливали на творення української держави та, звісно ж, прапор України досить великих розмірів. Атмосфера, що там панує, робить звичайного школяра дорослішим на років 20 та відразу ж надає йому гордого відчуття своєї важливості для всієї держави. Діловий інтер’єр закарбовується в пам'ять назавжди.

Екскурсія по скарбниці НБУ також залишила позитивні емоції. Гімназисти перебували там, як зачаровані. Усе навколо інтелігентно виблискувало та милувало око кожного. Напевно, наші учні за годину побачили стільки золота, срібла та коштовних каменів, скільки не бачила звичайна доросла людина протягом усього життя. Для багатьох, наприклад, стало новиною, що в Україні існують монети номіналом в 125, 150, 250 гривень тощо.

У вільний від основної екскурсії час, дітям пощастило побувати у Пінчук Арт Центрі (PinchukArtCentre), де вони поринули в неординарну та особливу творчість різних митців. Виставка містила в собі різні види мистецтва: скульптуру, фотографію, кінематограф тощо. Це не проста виставка картин і скульптур, як усі вважали на початку, це непередбачуваний світ думок та вражень, що передано в матеріальних тілах. Кожен об’єкт центру змушував замислюватися та шукати прихований сенс у ньому, тож усі мали змогу розвивати свою фантазію.

Загалом, гімназисти залишилися задоволеними від цієї поїздки, вони отримали безліч чудових емоцій та вражень, тож, можу запевнити, усі запам’ятають це надовго.

 

Ми щиро вдячні вчителям закладу за подаровану можливість

відчути непередаване словами!

Актив гімназії

 

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 569 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz