ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 29.03.2024, 09:52
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 521
Статистика

Головна » 2016 » Октябрь » 29 » Канікули з користю
10:12
Канікули з користю

28 жовтня 2016 року на запрошення депутата Верховної Ради України Мепарішвіллі Х.Н., з метою підвищення громадянської свідомості, національно-патріотичного виховання та формування в учнівської молоді активної громадянської позиції учні гімназії: активісти учнівського самоврядування, переможці конкурсів здійснили екскурсію до сесійного будинку Верховної Ради України. На екскурсії вони побачили унікальні речі та приміщення: синьо-жовтий прапор, який був внесений депутатами до сесійної зали Верховної Ради, картини, які прикрашають стіни приміщень уряду, знамениті кулуари Верховної Ради, балкон, звідки видно робочі місця нардепів, конференц-зал та багато іншого. 

Фоторепортаж

Звичайно ж, учні дізнались багато цікавих фактів з історії та сьогодення будинку, де вершиться доля українського народу. 

Учні-активісти громадського життя гімназії подякували Хвичі Нодаровичу за змістовну корисну екскурсію та розповідь про діяльність органів влади нашої держави у Верховні Раді України.

Цей день був надзвичайно корисним, цікавим та пізнавальним для учнів.

27 жовтня учні 6-В класу відвідали найбільший природничий музей України - Національний науково-природничий музей НАНУ (Зоологічний музей) та Київський планетарій.

27 жовтня учні гімназії 6-Б, 7-А, 7-Б, 8-Б класів відвідали парк "Київська Русь". Цікава розповідь про Київську Русь та стародавні забави дуже сподобались учням. Діти стріляли з луку, билися на мечах, перетягували канат та інші змагання. 

26 жовтня учні 6-Б та 9-А класу відвідали музей пожежної охорони. Цікаву розповідь екскурсовода учні слухали із задоволенням і захопленням

25 жовтня учні 1(5)-Б класу відвідали інтерактивний дитячий розважальний парк професій «Кідландія» у м. Києві. Це справжня країна для дітей, зі своїми законами та правилами, власною економікою й грошовою одиницею.

Учні мали можливість відчути себе дорослими, гратися та веселитися, паралельно знайомлячись з великою кількістю професій та отримуючи знання і навички, які знадобляться їм у реальному житті.

Цікаво та пізнавально провели  осінні канікули учні 8-А класу (класний керівник  - Зіменкова Н.М.). 24-27 жовтня дружньою групою  учні  здійснили екскурсію по  Поділлю: відвідали Кам’янець-Подільський, Хотин, Чернівці. Середньовічний замок,  Міська Ратуша Кам’янець-Подільського вразили своєю величністю. Запам’ятався  Костел св. Апостолів Петра і Павла, який відомий фресками Джованні Сампіні  та унікальним органом на 972 труби. Захоплюючою була подорож до м. Хотина, адже Хотинська фортеця – одне із Семи чудес України. Хоча Чернівці зустрічало нас дощем, проте це не завадило нам помилуватися площами, храмами міста. Найбільше враження справила пішохідна вулиця – О. Кобилянської в м. Чернівці.  Колись вона називалася Панською і двірники мили цю вулицю водою з милом по кілька разів на день. От би і зараз так доглядали за вулицями! Завдяки цій подорожі з’явилася мрія - навчатися в Чернівецькому Університеті - Резиденції православних митрополитів Буковини і Далмації  - визначній  пам’ятці  архітектури міста. В університеті унікальним є все –велична архітектура,  багаті зали, розкішні  сади.  Університет відкрив нам  розуміння величі, адже з  2011 року  він  включений до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. 

24 жовтня наш 8-В клас здійснив екскурсію до Кам’янця -Подільського  та Чернівців, а також ми відвідали замок у Хотині. Незважаючи на те, що погода була похмура і весь час ішов дощ , настрій у нас був піднесений. В Кам’янці-Подільському ми бачили багато пам’яток архітектури: собори, ратушу фортецю. Особливе враження на нас справив  музей інквізиції. У Чернівцях ми теж бачили багато цікавого. Ми здійснили прогулянку по пішохідній вулиці  ім. Ольги Кобилянської,  про яку ходить легенда: колись для того, щоб пройти по ній,  люди знімали взуття, а підмітали  її трояндами. І  ,звичайно, ми оглянули перлину Чернівців – університет. Він здивував нас надзвичайною вишуканістю. Ми дуже корисно і цікаво провели осінні канікули!!!

 

Категорія: Наш відпочинок | Переглядів: 929 | Додав: Angela | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz