ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 29.03.2024, 01:05
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 521
Статистика

Головна » 2015 » Сентябрь » 22 » Міська учнівська конференція «Партизанська слава України»
17:31
Міська учнівська конференція «Партизанська слава України»

22 вересня 2015 р. у Білоцерківському  краєзнавчому музеї  відбулася Міська учнівська конференція «Партизанська слава України» з нагоди відзначення Дня партизанської слави та вшанування пам'яті  партизанів і підпільників Білоцерківщини. Цей день нагадує про величезний внесок народних месників у Велику Перемогу над нацизмом, про героїзм українського народу у визвольній боротьбі проти нацистської навали, про подвиг людей, які не шкодували життя для перемоги над  ворогом.

Учні 10-А класу під керівництвом вчителя історії Занько С.Д. підготовили презентацію і доповідь на тему: «Партизанський рух Київщини»,  в якому охарактеризували форми боротьби партизан  та підпільників різних районів Київської області. Важливо згадати та пам’ятати  імена сміливих та відважних людей, серед яких  було багато молодих жінок.  Результати роботи  групи «Пошук» від нашого навчального закладу презентував Корбут Євгеній. Учасниками конференції були Смідонов Андрій, Горохова Маргарита та Нестеренко Анна. Конференція проведена на високому науковому рівні. Учні отримали  нові знання. Така робота особливо важлива в рік святкування 70-річчя Великої Перемоги. 

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 559 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz