ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Понедельник, 29.04.2024, 18:39
Вітаю Вас Гость


Головна » Новини гімназії
Новини гімназії:75 річниця з дня народження Володимира Семеновича Висоцького 25 січня 2013 року з нагоди 75 річниці з Дня народження Володимира Семеновича Висьцького для учнів 9-х класів відбувся вечір пам'яті російського поета, актора і барда "Володимир Висоцький. Такий різний та завжди свій". Вихованці познайомилися з життєвим та творчим шляхом Висоцького, поринули в світ його поезії та пісні. Захід організували та провели завідуюча бібліотекою Плужник Т. В. та вчитель світової літератури Зіменкова Н. М.
Дата: 25.01.2013 705

Коментарі (0)
Новини гімназії:Вітаємо призерів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу, присвяченого Шевченківським дням Номінація "Література"

  • Щербакова Єлизавета - ІІІ місце (вч. Кондесюк Т.В.)
  • Номінація "Історія України та державотворення"
  • Шкурат Наталія - ІІІ місце (вч. Кашкіна Л.С.)
  • Номінація "Образотворче мистецтво"
  • Сизоненко Софія - ІІІ місце (вч. Довгань О.А.)
  • Номінація "Декоративно-прикладне мистецтво"
  • Бобко Дарина - ІІІ місце (вч. Бобко А.М.)
  • Федчун Анна, Куриленко Софія - ІІІ місце (вч.Бобко А.М.)
Дата: 17.01.2013 543

Коментарі (0)
Новини гімназії:Свято "День Соборності України" Завдяки акції здійснилася мрія гімназистів – об'єднання різних частин України в межах однієї держави. Виголошення ідеї єднання стало могутнім виявом творчої енергії гімназистів та їхнього прагнення до етнічної і територіальної єдності українського народу
Дата: 17.01.2013 637

Коментарі (0)
Новини гімназії:Створювати творців та захисників лісу більш важливо, ніж вирощувати сам ліс Сприйняття природи допомагає розвивати якості дитини: життєрадісність, емоційність, чутливість та поважне відношення до всього живого. Якщо дитину привчати милуватися яскравими барвами неба, просторами ланів, формою сніжинки, польотом ластівки, у неї розвинеться природній смак, потяг до творчості та одночас більш глибоке сприйняття навколишнього світу.
Дата: 17.01.2013 713

Коментарі (0)
Новини гімназії:Наша гордість! Для випускників Білоцерківської гімназії №2 двері військового ліцею ім. Івана Богуна завжди відкриті. Тут їх чекають і поважають, так як вже не один раз кадети завдяки своїм успіхам прославили ім’я нашого закладу. На користь захисту Вітчизни нещодавно зробив свій вибір ще один гімназист – Дєєв Володимир. Не дивлячись на те, що в реальному кадетському житті не все так просто і солодко, досягти високої успішності в навчальній і виховній діяльності можливо. Володимир довів це на власному прикладі, адже став найкращим учнем за підсумками І семестру навчання
Дата: 14.01.2013 600

Коментарі (0)
Новини гімназії:Нас пам'ять кличе 17-19 грудня 2012 року в ДЮСШ «Юність» м. Біла Церква відбулися змагання Міжнародного шахового фестивалю "Матч поколінь” з нагоди 68-ї річниці визволення України, 69-ї річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників і 71-річниці початку партизанського руху в Україні, в якому взяли участь кадети 5-9 класів Білоцерківської гімназії №2.
Дата: 19.12.2012 548

Коментарі (0)
Новини гімназії:День пам'яті жртв голодомору 23 листопада в актовій залі відбувся захід до дня пам'яті жертв Голодомору
Дата: 01.11.2012 580

Коментарі (0)
Новини гімназії:Акція милосердя "Хай серце не втрачає доброти У вересні в Білоцерківській гімназії №2 проходила акція милосердя: "Хай серце не втрачає доброти". Педагогічний колектив, батьки та учні гімназії відгукнулися на прохання про допомогу маленькій Златі, сестричці нашого учня. Біда цієї дівчинки не залишила байдужими ні одного з учнів. Можливо, наша підтримка допоможе врятувати життя дитині. Вдячні всім, хто не байдужий до горя інших людей.
Дата: 20.09.2012 819

Коментарі (0)
Новини гімназії:Тепер у нашого закладу є свій сайт! Тепер, за допомогою нашого сайту, ви можете дізнатися інформацію про наш заклад, переглянути фотографії та відео, поспілкуватися один з одним. На нашому сайті ми будемо розміщувати інформацію про наших вчителів та учнів, інформацію про семінари, конкурси, які проходитимуть у нашому закладі. А також багато іншої корисної інформації.
Дата: 11.08.2012 566

Коментарі (0)
« 1 2 ... 63 64 65
Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz