ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 03.05.2024, 00:21
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Головна » 2017 » Февраль » 20 » Обери професію - стань успішним!
11:26
Обери професію - стань успішним!

Обери професію – стань успішним!

Вибір професії невід’ємний етап у житті кожного, хто здатен працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів обрати свій - єдиний.

З метою формування загальної обізнаності гімназистів про світ професій та їх готовності до профільного навчання для учнів 8-10-х класів 17 лютого в актовій залі закладу відбувся профорієнтаційний виховний захід-проект «ТВОЯ МАЙБУТНЯ ПРОФЕСІЯ -ТВІЙ ВИБІР», який допоміг зрозуміти, наскільки точно учні уявляють світ професій, а також надав можливість перевірити їх знання у розв’язанні інтелектуальних задач, застосування їх на практиці. Старшокласники з повною відповідальністю поставилися до підготовки проекту та презентували обрані професії.

Емоції присутніх щодо заходу тільки позитивні, їх же словами: «Все дуже сподобалось», «Дуже круто – респект!», «Було весело, а ще – я дізналась багато цікавого!», «Вражаючий захід – не думав, що буде так пізнавально, адже нам показали саму професію зсередини!". 

Вчитель англійської мови Ірина Олександрівна: «Мабуть, я висловлю думку всіх присутніх педагогів – дуже своєчасний, доречний і цікаво продуманий профорієнтаційний захід, що допомагає нашій молоді у виборі майбутньої професії. Окрема подяка організаторам проекту за тестування професійних здібностей та нахилів учнів.»

«Звичайно, що вибір професій – це справа не одного дня. Сподіваємося, що захід спрямував гімназистів на вибір саме тих професій та спеціальностей, яких потребує сучасний ринок праці та попит на які триватиме у майбутньому" - Анжела Миколаївна, вчитель технологій. Детальніше

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 421 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz