ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 19.04.2024, 16:48
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2017 » Ноябрь » 2 » Осінні канікули - 2017
09:53
Осінні канікули - 2017

Одним з досить важливих питань у житті людини займає вибір її професії на все своє життя. Кожна дитина закінчуючи  школу, яка переходить у доросле життя про це задумується. В такий момент  дуже  важливо  розібратися  в собі,  зважити все, прислухатися до поклику свого серця, згадати про всі свої таланти та здібності і обрати  вірний  варіант,  аби в подальшому  не пошкодувати. 

31 жовтня гімназистам-випускникам 5(9)-Б та 5(9)-В класів була надана можливість узяти участь у реалізації проекту «Відчуй себе студентом», який відбувся на базі навчального закладу Білоцерківського професійно-технічного училища ім..П.Р.Поповича. Учні ознайомилися зі спеціальностями слюсаря з ремонту автомобілів, кухаря, офіціанта та пройшли практику в майстернях. Майбутня професія – це не тільки назва, це і сенс життя. Випускники повинні любити свою справу, вірити у свої успіхи та у кар’єрний розвиток.


1 листопада 2017 р. учні 2(6)-Б та 3(7)-В класів разом відвідали Національний науково-природничий музей — один із найбільших науково-природничих музеїв світу і найбільший природничий музей України. Учні стали учасниками захоплюючої програми - ботанічного квесту “Квітка життя богині Флори”, під час якого перевірили себе на допитливість, кмітливість та уважність: шукали секретні дані про рослинний світ України та світу, знаходили ключі поміж експонатів ботанічного музею, а деякі навіть спробували на смак! Також завітали до  Державного музею іграшки, де ознайомились з  унікальною колекцією іграшок, відлік часу якої йде з 30-х років минулого століття і до сьогодення. 

2 листопада учні 2(6)-Б класу стали учасниками цікавої пізнавально -розважальної гри “Хрестики - нулики” Детальніше 


З метою ознайомлення з архітектурними пам'ятками країни, учнівський колектив 5(9)-В класу 03.11.2017 разом з класним керівником здійснив подорож до м. Вінниці - міста на березі Південного Бугу. Вінниця привабила учнів красою природи, цікавими пам'ятками, неспішністю провінційного ритму життя. Здійснюючи екскурсію містом учні дізнались нове цікаве про куточки рідної країни. Під час подорожі учні відвідали музей ретро-техніки "Автомотовелофоторадіо", в основі експозиції якого - приватна колекція вінницького колекціонера А.Стрембицького. В музеї можна посидіти за рулем будь-якого авто, приміряти військову форму різних країн, сфотографуватись в історичному образі. Відвідали дитячо-розважальний центр кондитерської фабрики Roshen, де мали змогу познайомитися із "живим" роботом-кондитером, у тематичних кімнатах грали у різноманітні ігри, розгадували головоломки, загадки, побували в 4D-кінотеатрі під час перегляду їм "робили масаж". Задоволені учні повернулися до рідного міста, вже мріючи про подальші подорожі.


3(7)-А клас у славній столиці - місто Київ.  Детальніше

 

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 492 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz