ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 26.04.2024, 18:13
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Головна » 2018 » Апрель » 25 » Педагогічна рада
09:17
Педагогічна рада

23 квітня 2018 року у закладі відбулася педагогічна рада з теми "Взаємодія педагогічного колективу гімназії з батьківською громадськістю". Виховання дітей у сім'ї є першоосновою розвитку дитини як особистості. Проте, родинне виховання тільки тоді ефективне, коли батьки разом з учителями володіють сучасними педагогічними знаннями і вміннями, застосовують їх практично.

У своїй доповіді заступник директора Шкурат Л.І., описуючи модель "взаємодії гімназії і батьків", наголосила на єдності зусиль батьків та педагогів над формуванням єдиного погляду на сутність процесів виховання та освіти з метою створення оптимальних умов для розвитку особистості дитини.

Виступ кандидата педагогічних наук Плівачук К.В. був спрямований на важливості формування основних компетентностей батьків, які висуває НУШ.

Керівник МО класних керівників Солоденко Л.І. ознайомила учасників та гостей педради із педагогічною спадщиною В. Сухомлинського, досвід якого лежить в основі формування дружніх стосунків колективу гімназії та батьків учнів. Переглянути

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 437 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz