ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Вторник, 30.04.2024, 22:44
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Головна » 2016 » Октябрь » 12 » Перепоховання рештків невідомих героїв Другої Світової війни
17:43
Перепоховання рештків невідомих героїв Другої Світової війни

12.10.16 ми, учениці 10-А класу, Кузьмінська Валерія Віталіївна і Козелецька Валерія Олександрійвна, разом із кадетським корпусом Білоцерківської гімназії №2 мали честь приймати участь у перепохованні воїнів, загиблих у 1943 році при форсуванні річки Дніпро на Буклінському плацдармі під час проведення Київської визвольної операції. 

Під час цього заходу ми дізналися багато нової інформації про ті часи війни. Також нам випала нагода побачити зброю та спорядження воїнів Другої Світової війни. 

На заході були присутні представники районної та обласної влади, , духівництва, голова спілки ветеранів Київської області, члени Білоцерківського об’єднання “Пошук” та місцеві жителі. Учні місцевої школи поділилися з присутніми спогадами та враженнями, почуттями.

Після урочистої частини заходу відбувся безпосередньо процес перепоховання 43 невідомих, але справжніх героїв нашої Батьківщини.

Почуття переповнювали. Відчуття гордості за цих героїв змішувались з глибоким сумом та вдячністю за те, що вони поклали свої життя за свободу рідного краю.

Наприкінці заходу військова частина БІлоцерківського гарнізону віддала салют на честь загиблих воїнів. Захід закінчився урочистим проходженням вихованців військового клубу “Новий Легіон”.

 

 

 

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 502 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz