ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Четверг, 02.05.2024, 20:10
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Головна » 2017 » Январь » 31 » Професійне здоров'я сучасного педагога
18:04
Професійне здоров'я сучасного педагога

30.01.2017 року для педагогічних працівників Білоцерківської гімназії №2 практичним психологом навчального закладу Булах М.В. було організовано та проведено психолого-педагогічний семінар: «Професійне здоров’я сучасного педагога».

Мета заходу: сприяння особистісному та професійному зростанню педагогічних працівників; активізація механізмів особистісної саморегуляції, ресурсів стресостійкості сучасного вчителя; підвищення його самооцінки та рівня психологічної культури.

Учасники методичного заходу під час виконання практичних завдань мали можливість поглибити знання про себе та своїх колег, дослідити вплив стресогенних факторів  на професійну діяльність, виявити рівень розуміння кожним актуальності питань збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих.

Лейтмотивом заходу стала відома притча про вовків: «Всередині кожної людини відбувається боротьба, дуже схожа на боротьбу двох вовків. Один вовк – зло, заздрість, смуток, ревнощі, егоїзм, амбіції, брехня. Другий – добро, мир, любов, надія, істина, доброта, вірність.  Який же вовк, зрештою, перемагає?.. Завжди перемагає той вовк, якого ми більше годуємо!»

Отже, вовки – це наші мінливі емоції. Ми повинні намагатися продукувати щонайбільше позитивних емоцій і пам’ятати про те, що вчитель – це теж учень. Професія вимагає від нас міцного здоров’я, витримки, здорового глузду, постійного вдосконалення своїх знань і навичок.

Адже вчитися ніколи не пізно!

Вчитися ніколи не шкідливо!     

Вчитися ніколи не соромно!

І взагалі, не можна тільки працювати,

Потрібно хоч трішечки вчитися кожного дня.

На допомогу учасникам навчально-виховного процесу на сторінці психологічної служби сайту гімназії розміщена інформація про способи збереження та зміцнення здоров’я в умовах сучасного темпу життя.

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 427 | Додав: Angela | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz