ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 03.05.2024, 16:57
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Головна » 2016 » Сентябрь » 1 » Свято 1 вересня
11:48
Свято 1 вересня

    Першого вересня у Білоцерківській гімназії №2 пролунав перший дзвоник, який ознаменував початок нових знань, новий навчальний рік. День Знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти, людяності! На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості. Тематика урочистої лінійки була присвячена 25 річниці  Незалежності України.

     У цей день депутат Верховної Ради України Мепарішвілі Хвича Нодарович був присутній на святі Дня знань у закладі, де привітав учителів та учнів з початком нового навчального року та побажав гімназистам легкого навчання, гарного настрою, чудових вражень, миру та злагоди в учнівській родині.

   «Вітаю вас з початком  навчального року та Днем знань, днем однаково хвилюючим і незабутнім – святковою атмосферою, прекрасною погодою, барвами осінніх квітів. І, звичайно, закличним дзвоником. Нехай цей рік буде щасливим для кожного з нас. Пам’ятайте, що знання - це скарб, а вміння вчитися – ключ до нього». – привітав усіх присутніх заступник міського голови Гнатюк В.В.

   Архімандрит Амвросій, настоятель Свято-Серафімової Білоцерківської обителі,  привітав усіх з чудовим святом Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав усім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з гімназистів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. 

   Директор гімназії Плєшаков Анатолій Васильович висловив доброзичливі слова за щоденну напружену працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян. Попереду не проста, але цікава робота - це навчання. І кожен з учасників цього процесу має працювати на совість, адже саме від цього залежить наше майбутнє. Анатолій Васильович виразився словами великого педагога В.Сухомлинського, що в серці кожної дитини звучить своя струна. І звучить вона на свій лад. І завдання вчителя полягає в тому, щоб почути звук цієї струни. Як? Налаштувати на неї своє серце. А в кожної дитини своя струна, а серце вчителя одне - ось це і є індивідуальний підхід, це і є той самий правильний "сценарій". Велике завжди просте. Усе, чого ми бажаємо кожного першого дня навчання – це не лише дати учням певну суму знань, але й навчити їх спілкуватися, вирішувати проблеми, знаходити вихід із нестандартних ситуацій, іншими словами – навчити найвищому із мистецтв – мистецтва жити.

 

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 601 | Додав: Angela | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz