ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Четверг, 25.04.2024, 03:57
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2014 » Май » 17 » Свято — День кадета
21:30
Свято — День кадета

17 травня Білоцерківська гімназія  урочисто виструнчилася на майданчику. Під звуки шкільного оркестру, в святковій атмосфері вчителі, батьки та учні вітали військових гімназистів. Так розпочалося традиційне вже в нашому закладі свято – День кадета. Директор гімназії Плєшаков А.В. звернувся зі словами вітання до гімназистів, наголосивши, що вони – честь і совість сучасної української молоді, носії найвищих патріотичних почуттів, надія нашого закладу та майбутнє нашої держави. Анатолій Васильович висловив глибоку подяку усім небайдужим, тим, хто стояв у витоків Білоцерківського кадетського корпусу та хто зараз сприяє його розвитку. Директор гімназії відзначив особливу підтримку нашого закладу в ці важкі для країни часи з боку міського голови Савчука В.П. та начальника управління освіти Петрика Ю.Ф. та зазначив, що саме за їх сприяння Білоцерківський кадетський корпус продовжує реалізовувати  своє основне завдання – виховання патріотичної молоді.

Зі словами вітання до кадетів звернувся Забарський В.Ш. – голова ради Клубу офіцерів «Честь». Він зазначив, що Білоцерківські офіцери, започаткувавши в нашому місті кадетський рух, сприяють його розвитку на Білоцерківщині, і висловив сподівання, що кадети з честю будуть носити це високе звання.  Полковник Бєлімов П.С., командир 72 МСД, урочисто вручив Прапор Білоцерківського кадетського корпусу. Було відзначено і офіцерів-вихователів гімназії: згідно з наказом Міністерства оборони України №160 від 07.03.2014 до 25-ї річниці виводу Радянських військ із Афганістану  було присвоєно чергові звання полковника Демиду А.А. та Кирилюку С.Б. як учасникам бойових дій.

Напутні слова промовив юним захисникам Вітчизни  митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин. Вітали кадетів зі святом і полковник Соловей Ю.П., випускники гімназії ліцеїсти військового ліцею

 ім. І. Богуна, курсанти вищих військових навчальних закладів. Найкращих кадетів за взірцеву дисципліну та високі успіхи в навчанні було нагороджено почесними грамотами, подяками, нагрудним знаком «Кадет», присвоєно спеціальні звання.

Після урочистої частини кадети пройшли маршем, демонстрували стройові прийоми зі зброєю та без зброї, прийоми рукопашного бою. Традиційно виступила кінно-спортивна секція. Завершилося свято концертом учнівської самодіяльності.

  

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 1033 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.8/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz