ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Воскресенье, 05.05.2024, 18:21
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Головна » 2016 » Апрель » 7 » Свято книги
13:34
Свято книги

   Книга - це джерело мудрості та натхнення,неоціненний скарб, який людство отримало,щоб передавати із покоління в покоління. Без книги, як без цілющої води, жодна людина не уявляє свого існування. Ми їх любимо і цінуємо, бережемо та із задоволенням читаємо. Вони – наші друзі та порадники, завжди супроводжують нас у житті.

   А оскільки книга – така важлива річ, то як же не влаштувати їй свята? Саме таке свято відбулося в нашій гімназії 5 квітня в рамках проведення «Тижня дитячої книги». На захід було запрошено найактивніших читачів закладу – учнів 5-х і 6-х класів. Це свято стало своєрідним підсумком досягнень, пов’язаних із книгою, читанням та участю гімназистів у заходах,що проводилися бібліотекою закладу протягом 2015/2016 навчального року. У цей день значно поповнилася когорта медалістів гімназії, оскільки величезна кількість учнів отримали, хоча й символічні, та все ж заслужені медалі. Нагородами було відзначено переможців у 8-ми номінаціях, серед яких - найактивніші читачі, переможці численних бібліотечних конкурсів( « Книга  надихає на творчість», «Закладинки своїми руками», «Творчість наших читачів»,«Улюблені рядки чарівним пензлем»,«Читці-декламатори»)акції «Подаруй книгу бібліотеці гімназії». Також отримали грамоти класи, які найкраще зберігають  підручники.

    А приємним сюрпризом для всіх присутніх та незабутнім  завершенням свята стала демонстрація бібліотечним активом гімназії лялькової вистави «Колобок - супермен». Юні актори підготували чудову повчальну виставу в якій, як і в кожній казочці – добро перемагає зло, а на кожну силу  знаходиться ще більша, до того ж справедлива.

   Свято книги відлунало, а всіх гімназистів привітно запрошують до себе бібліотеки міста та бібліотека нашої гімназії на зустріч із книгами – новими, цікавими, захоплюючими та мудрими!

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 491 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz