ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 03.05.2024, 18:35
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Головна » 2020 » Сентябрь » 28 » Тиждень педмайстерності вчителів естетичного циклу
17:48
Тиждень педмайстерності вчителів естетичного циклу

З метою удосконалення освітньої, наукової та професійної підготовки педагогів, забезпечення практичного оволодіння навичками навчання, педагогічного досвіду,  дотримуючись протиепідемічних вимог у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби, в період з 14.09 по 25.09.2020 року проходили  тиждень  педагогічної майстерності вчителів естетичного циклу та Олімпійський тиждень. Відкриті уроки та заходи, проведені педагогами гімназії, були об’єднані спільною темою: “Олімпійська символіка - невід'ємний аспект олімпійської освіти”.

Для учнів 1(5)-х класів учителі фізичної культури Дударєва О.В. та Дубовик О.В. провели олімпійські уроки на тему: «Олімпійська медаль – символ перемоги», мета яких – ознайомити учнів з історією Олімпійської медалі, з культурою та традиціями Стародавньої Греції під час проведення Олімпійських ігор; розвивати інтерес до пізнання історії спорту нашої країни, міста; сприяти розповсюдженню гуманістичних ідеалів олімпізму. На уроки традиційно були запрошені кращі спортсмени гімназії -  Дударєва А. (учениця 6(10)-Б класу), Лисенко А. (учень 3(7)-Б класу) та Макаренко М. (учень 4(8)-Б класу), які розповіли дітям про власні спортивні досягнення та про значення спорту в їхньому житті.  Юні гімназисти  також мали можливість розповісти про власні спортивні перемоги, презентувати отримані спортивні нагороди та взяти участь у міні-змаганнях. 

Учитель трудового навчання  Бобко А.М. провела урок з учнями 1(5)-А класу “Дизайн олімпійської медалі”, метою якого було ознайомлення учнів з історією медалі, досягненнями українських спортсменів на Олімпійських іграх, розширення уяви учнів про форму медалі, написи, зображення на них; прищеплення любові до спорту, технік декоративно-вжиткового мистецтва, технік виготовлення медалей.

На уроці образотворчого мистецтва в 1(5)-Б класі, тема якого - “Прикрашаємо побут. Декоративно-ужиткове мистецтво. Малюємо медаль переможця”, вчитель образотворчого мистецтва Довгань О.А. ознайомила учнів з різновидами декоративно-прикладного мистецтва, учні опановували різні техніки малювання олімпійської медалі.

 А на завершення тижня педагогічної майстерності для учнів 1(5)-В класу відбулася презентація роботи гуртка спортивно-оздоровчого напрямку “Летючий м’яч” (керівник вчитель фізичної культури Дубовик О.В.), мета якого -  зміцнення здоров’я, формування навичок здорового способу життя, морально-вольових і психічних якостей, ціннісних орієнтацій школярів засобами фізкультурно-спортивної діяльності.   Переглянути

Категорія: Методичні заходи | Переглядів: 266 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz