ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Пятница, 19.04.2024, 21:53
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2019 » Ноябрь » 19 » Тиждень знань безпеки життєдіяльності
10:08
Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Безпечне проведення освітнього процесу в Білоцерківській гімназії №2 здійснюється згідно з Положенням про організацію роботи з охорони праці учасників освітньої діяльності, Програмою поліпшення стану безпеки, гігєни праці та виробничого середовища. 

Педагоги гімназії дотримуються посадових інструкцій у частині охорони праці, безпеки життєдіяльності. Так 18.11.19 під час проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності для класних керівників, офіцерів-вихователів, учителів-предметників із залученням Головного Інспектора Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України у Київській області Сюрхи А.С. було проведено тренінг з елементами відпрацювання практичних навичок щодо правил пожежної безпеки. 

Виконання дій, які передбачені при проведенні тренінгу, сприяли подоланню психологічного бар'єру педагогів та закріпили алгоритм поведінки учителя при виникненні надзвичайних ситуацій, зокрема пожежі у навчальному закладі. Переглянути

Педагогічний колектив щиро дякує адміністрації Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України в Київській області, зокрема Сюрхі Андрію Сергійовичу за практичну допомогу у проведенні заходу.

 

Категорія: Методичні заходи | Переглядів: 329 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz