ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Четверг, 25.04.2024, 01:40
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 522
Статистика

Головна » 2020 » Февраль » 27 » Учнівська молодь за здоровий спосіб життя
18:43
Учнівська молодь за здоровий спосіб життя

Білоцерківська гімназія №2 продовжує працювати над здоров’язберігаючими технологіями, тому одним із основних аспектів є просвітницька діяльність у напрямку здорового способу життя серед учнівської молоді.

Одним із елементів виховної роботи із класом є утвердження принципів щасливого життя без шкідливих звичок. Відповідно до цього відбулась зустріч із консультантами громадської організації «Мій вибір», які на власному прикладі довели, що значить не опускати руки, стати сильним та здоровим, завдяки щоденній кропіткій праці над собою. Учням були продемонстровані фрагменти повчальних фільмів, приведені приклади з особистого життя та роботи, які діти уважно слухали. 

На жаль, ми зараз живемо в той час, коли навкруги занадто багато спокус, особливо для дітей. Головною задачею кожного з нас є довести через такі зустрічі, розмови, що бути здоровим, сильним духом та розумним – це модно. Не соромно попросити про допомогу. 

Сильні духом люди можуть досягнути в житті найвищих результатів! Переглянути

Ваш мозок може все. Абсолютно все. Головне, переконати себе в цьому. Руки не знають, що вони не вміють віджиматися, ноги не знають, що вони слабкі. Це знає ваш мозок. Переконавши себе в тому, що ви можете все, ви зможете дійсно все. – Роберт Кіосакі

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 312 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz