ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Вторник, 21.05.2024, 19:53
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 524
Статистика

Головна » 2016 » Ноябрь » 24 » Урок мужності «Небесній Сотні шана і молитва…»
17:33
Урок мужності «Небесній Сотні шана і молитва…»

Урок мужності «Небесній Сотні шана і молитва…»

… Сьогодні  Україну знають у всьому світі. Трагічні події, які відбулися на Майдані в серці України –Києві -2014-го року, сколихнули світову спільноту, змусили прикути погляди всього прогресивного людства до нашої держави. Народ, який об’єднався в патріотичному пориві, щоб сказати своє рішуче «Ні!» всьому тому, що гальмує розвиток нашої держави, що робить нас, українців, заручниками темних сил, викликав не лише цікавість, а більше –повагу й захоплення в багатьох людей світу.

Так розпочався урок мужності «Небесній Сотні шана і молитва…», який підготували й провели бібліотекарі та учні бібліотечного активу для учнів 5-х класів.  Хвилиною мовчання вшанували всі присутні пам'ять героїв Небесної Сотні, які вже стали взірцем   патріотизму та щирої відданості своєму народу для всіх українців.

Переглянувши виступи учасників заходу,  презентацію, приурочену тематиці уроку, та відеофільм «Героям Небесної Сотні присвячується»  всі присутні в   усвідомили , що кожен  з нас бажає одного: щоб над нашою рідною Україною було мирне небо. Таке безмежне і високе! І щоб кожен міг здійснити свій злет у вільній, щасливій, квітучій країні – Україні, яку щиро любимо і якою безмежно пишаємося!

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 604 | Додав: Angela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz