ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Суббота, 27.04.2024, 22:38
Вітаю Вас Гость

Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Головна » 2015 » Апрель » 8 » Урок у 8-Б класі «Сяйво Просвітництва"
23:07
Урок у 8-Б класі «Сяйво Просвітництва"

6 квітня 2015 року в рамках тижня педмайстреності вчителів суспільно-гуманітарного циклу вчителем Занько С.Д. було проведено урок у 8-Б класі на тему «Сяйво Просвітництва».

На цьому уроці учні зрозуміли не тільки характерні ознаки епохи  Просвітництва й освіченого абсолютизму, а й вивчили або пригадали діяльність найвідоміших філософів, енциклопедистів, музикантів, письменників. Мислителі тієї епохи, просвітителі,  вірили в «природне світло розуму». Учнями 8-Б класу було опрацьовано як матеріал підручника, так і безліч додаткової літератури.

Учні проаналізували погляди просвітників, розвиток європейських країн у XVІІ-XVІІІ ст., охарактеризували  повсякденне життя у різні періоди розвитку держав. Серед головних моментів уроку – діяльність монархів Марії Терезії та її сина – імператора Йосифа ІІ, чиї реформи мали вплив на подальшу долю західноукраїнських земель.

Активно працювали учні: Невгад Галина, Поліщук Олександр, Занько Ксенія, Козелецька Валерія, Семикоз Ольга, Перловська Анна та інші.

Головний висновок уроку присвячений ролі людини в історії, яка розмірковує над проблемами суспільства,  над змістом людського щастя і сенсом життя. І головне, що своїми знаннями, діями, вчинками вона може змінити цей світ на краще.

Категорія: Новини гімназії | Переглядів: 609 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz