ВАЖНОЕ ШАПКА САЙТА2
Среда, 08.05.2024, 19:04
Вітаю Вас Гость


Головна » Наш відпочинок
Наш відпочинок:Свято Новорічної ялинки у м. Києві 26 грудня  170 учнів гімназії відвідали свято Новорічної ялинки у м. Києві. в обласній держадміністрації. Після завершення вистави, діти сфотографувалися напам'ять з Дідом Морозом і Снігуронькою.
Дата: 27.01.2015 667

Коментарі (0)
Наш відпочинок:Екскурсія до м. Києва Під час зимових канікул 15 січня 2015 року учні 6-А та 6-В класів Білоцерківської гімназії № 2  здійснили цікаву та пізнавальну екскурсію до м. Києва.         
Гімназисти  побували на кондитерській фабриці ROSHEN, де на власні очі бачили процес виготовлення солодощів, мали змогу спостерігати над роботою новітнього обладнання та професійною працею майстрів-кондитерів. А після екскурсії на школярів чекав приємний сюрприз – дегустація найсмачніших солодощів та цікаві подарунки від ROSHEN.
Дата: 16.01.2015 744

Коментарі (2)
Наш відпочинок:Подорож до м. Києва 29 жовтня  учні 10-А класу разом з класним керівником Дударєвою О.В. подорожували до  м. Київ, де відвідали два чудових місця. Перше з них - Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця». Учні дізналися, що багато споруд музею тісно пов’язані з історією громадських визвольних рухів в Україні, а гарнізон фортеці брав активну участь в революційних подіях в м. Києві на початку минулого століття.
Дата: 29.10.2013 714

Коментарі (0)
Наш відпочинок:Екскурсія до м. Києва Під час осінніх канікул учні військово-гімназійного класу Білоцерківської гімназії № 2 здійснили екскурсію до м. Києва. Восьмикласники відвідали всесвітньо відому виставку «Титанік. Корабель мрій» на НСК «Олімпійський». Хлопці змогли побачити оригінальні речі, які були на борту «Титаніка», познайомилися з деякими технічними деталями лайнера, відчули неповторну атмосферу, що панувала на судні.
Дата: 26.10.2013 714

Коментарі (0)
Наш відпочинок:Світ в об'єктиві 12 жовтня, відбулося практичне заняття вихованців фотогуртка "Світ в об'єктиві" (керівник Хітров О. С.), в с. Пархомівка. Дива , що поруч. Ранок. Повітря холодне, сонце ще не встигло зігріти його своїм ледве теплим промінням. Але нас, сміливців, ніколи не лякає ні відсутність бадьорості, ні відсутність літнього тепла. Фотогурток гімназії №2 вирушив на дослідження маловідомого, але чарівного місця, села Пархомівка,що на Київщині.
Дата: 12.10.2013 715

Коментарі (0)
Наш відпочинок:Екскурсія до краєзнавчого музею В рамках тижня педмайстерності естетичного напряму 08 жовтня 2013 року приємною нагодою для учнів 5-Б, 5-В класів гімназії стала екскурсія до Білоцерківського краєзнавчого музею. Учні відвідали художню виставку
«Архітектура в мініатюрі». (колекція барельєфних картин із сірників та різних природних матеріалів).
Дата: 07.10.2013 644

Коментарі (0)
Наш відпочинок:Всі - на каток! 2013 рік розпочався для учнів 9-Б класу та класного керівника Дударєвої О.В. із святкової зустрічі 3 січня на катку "Льодова арена”. Адже канікули не повинні пройти дарма! І ковзани не можуть припадати пилом на антресолях. І учні вирушили  усією дружною класною сім'єю на ковзанку. Каток... Як багато можна сказати цим одним словом: падіння, адже не всі вміють гарно кататись, захоплюючі ігри, де відчуваєш себе справжнім професіоналом, замерзлі носики, бо зима у нас цього року люта, оригінальні візерунки на льоду, що нагадують справжній художній витвір мистецтва. Все це відбувалося на катку.
Дата: 03.01.2013 650

Коментарі (0)
« 1 2
Головне меню
Архів записів
Педпреса
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Як часто Ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 523
Статистика

Білоцерківська гімназія №2 © 2024
Використання матеріалів сайту дозволяється тільки за умови вказання джерела:
при публікації в Інтернеті обов'язковим є пряме гіпертекстове посилання
 (не заборонене для індексування пошуковими системами), при публікації не в Інтернеті - вказання адреси сайту: http://gymnasium2bc.at.ua

Хостинг от uCoz